Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Varokaa revolverisankaria

Support Your Local Gunfighter 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1971Kesto: 88 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 80339EAN: 6438044026757

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Hui­ja­ri kuu­lee ih­mis­ten odot­ta­van vaa­ral­lis­ta pys­sy­san­ka­ria kau­pun­kiin ja palk­kaa ystävänsä roo­liin.

Hui­ja­ri (Ja­mes Gar­ner) kuu­lee ih­mis­ten odot­ta­van vaa­ral­lis­ta pys­sy­san­ka­ria kau­pun­kiin ja palk­kaa ystävänsä (puo­li­le­gen­daa­ri­nen Jack Elam) roo­liin. Mah­ti­mie­hen tyttä­ren ja oi­kean pis­to­le­ron tu­lo pa­ne­vat ka­pu­loi­ta rat­tai­siin. Haus­ka jat­ko-o­sa vielä­kin haus­kem­mal­le Va­ro­kaa she­rif­fiä –e­lo­ku­val­le. Gar­ne­rin vel­mua Ma­ve­rick-sar­jan ima­goa hyö­dyn­net­tiin tai­dok­kaas­ti.
Ra­kei­nen ja ros­kai­nen ku­va. Tunk­kai­nen mo­no­rai­ta. Ei ekst­ro­ja.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy