Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

The Interview

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2014Kesto: 112 minuuttia
Julkaisija: Columbia PicturesKuva:
MPEG-4 AVC 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5051162346876

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Columbia Pictures) ellei toisin mainita.

Elokuva

Tab­loi­dioh­jel­man juon­ta­ja ja tämän tuot­ta­ja pomp­paa­vat op­rah-­luo­kas­ta kan­sainvä­li­sen dip­lo­ma­tian yti­meen kun Poh­jois-­Ko­rean joh­ta­ja yllättäen suos­tuu heidän haas­tat­te­lu­pyyntöönsä.

Tab­loi­dioh­jel­man juon­ta­ja (Ja­mes Fran­co) ja tämän tuot­ta­ja (Seth Ro­gen) pomp­paa­vat op­rah-luo­kas­ta kan­sainvä­li­sen dip­lo­ma­tian yti­meen kun Poh­jois-Ko­rean joh­ta­ja yllättäen suos­tuu heidän haas­tat­te­lu­pyyntöönsä. Hom­ma voi päät­tyä vain kan­so­jen vä­lis­ten jän­nit­tei­den lien­ty­mi­seen tai täy­si­mit­tai­seen ydin­so­taan.
"Ki­min on kuol­ta­va, se on ame­rik­ka­lai­nen ta­pa". En­nak­ko­hy­pen pe­rus­teel­la tämä kuu­los­ti vain ty­pe­reltä ör­vel­lyk­seltä, jo­ka to­dennäköi­ses­ti huk­kaa point­tin­sa jo al­ku­teks­tien myötä, mut­ta toi­sin kä­vi. Elo­ku­va on­kin il­miömäi­sen idioot­ti­mai­nen seik­kai­lu ja hy­ker­ryttävän oma­lei­mai­nen ko­me­dia, jo­ka lyö mel­kein yhtä ko­val­la kä­dellä CIA:­ta ja viih­deuu­ti­sia kuin poh­jois­ko­rean dik­taat­to­ria.
Team Ame­ri­can eläväs­ti mie­leen tuo­va fars­si pitää kie­len tiu­kas­ti pos­kes­sa, mut­ta ei an­na tämän ker­taa­kaan ve­sittää läppää tai har­haut­taa ta­ri­nan pu­nais­ta lan­kaa. Räi­keät ta­pah­tu­mat, ä­lyttömät one­li­ner-sut­kau­tuk­set ja jo­pa yk­si eläi­mel­li­nen sek­si­koh­taus ovat kuin suo­raan Team Ame­ri­cas­ta, mut­ta hom­ma ei missään vai­hees­sa tun­nu api­noin­nil­ta tai tyhjänpäiväi­seltä jo­kel­luk­sel­ta. Tämä on Team Ame­ri­ca 2 — sät­ky­nu­keil­ta vain puut­tu­vat nyt nä­kyvät lan­gat.

Kuva & ääni

Hyvä, ja erityisesti komediaksi upean viitseliäs kuosi. Kuva on kiitettävän terävä, luonteva ja tunnelmallisesti sävytetty. Ääniraita simuloi hyvin Pohjois-Korean viisuja ja pitää auttavasti fiilistä yllä myös jännityksen ja toiminnan hetkillä.

Ekstrat

Ekstroissa energinen ohjaajien kommenttiraita, asiallinen sarja poistettuja kohtauksia (25 min.), mokia (7 min.), improvisointia (10 min.), Randall Parkin koe-esiintyminen (5 min.), hilpeä nakuselviytyjät-parodia (14 min.) ja löyhästi luonnehditut koosteet ohjaajista (7 min.), pääparista (7 min.), hahmon luomisesta (5 min.), koiranpennusta (2 min.), tiikeristä (5 min.) ja läpästä (2 min.). Pakan pohjalla vielä diktaattorin deittivideo (1 min.). (IJ)
02/05/2015

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy