Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Love is all you need

Den skaldede frisor 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2012Kesto: 111 minuuttia
Julkaisija: AtlanticKuva:
MPEG-4 AVC 2.35
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 6438194053535

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Atlantic) ellei toisin mainita.

Elokuva

Les­kek­si jää­nyt kylmä lii­ke­mies mat­kaa poi­kan­sa häi­hin Ita­liaan.

Les­kek­si jää­nyt kylmä lii­ke­mies (Pier­ce Bros­nan) mat­kaa poi­kan­sa häi­hin Ita­liaan. Juu­ri ke­mo­te­ra­pian selät­ty­nyt tans­ka­lais­nai­nen (T­ri­ne Dyr­holm) yllättää mie­hensä tuup­paa­mas­ta sih­tee­riä, mut­ta yrittää koo­ta it­sensä mat­ka­tak­seen Ita­liaan tyttä­rensä häi­hin. Kak­si­kon tiet luon­nol­li­ses­ti koh­taa­vat, mut­ta se­ka­lai­sen seu­ra­kun­nan jä­se­net pa­rin ympä­rillä te­kevät ku­kin kaik­ken­sa vetääk­seen kai­ken huo­mion it­seensä.
O­sin eng­lan­tia pu­hu­va tans­ka­lais­ko­me­dia on­nis­tuu siinä missä lu­ke­mat­to­mat muut sa­maa kaa­vaa koet­ta­neet ame­rik­ka­lai­se­lo­ku­vat ovat epäon­nis­tu­neet. Tämä ei ole kars­ki, kir­ku­va tai edes kai­kes­sa hil­pey­dessään yliam­pu­va, vaan ele­gant­ti elämän­myön­tei­nen draa­ma, jo­ka nä­kee asioi­den va­loi­san puo­len var­joas­sa­kin. Näin siitä­kin huo­li­mat­ta, että draa­ma ui pai­koin sy­villä ve­sillä ot­taen ai­heek­seen me­ne­tyk­sen, pe­te­tyk­si tu­le­mi­sen ja it­sensä hui­jaa­mi­sen. Pin­ta­puo­li­ses­ti as­ke­leet puo­les­taan muis­tut­ta­vat ko­vas­ti vaik­ka­pa "Mam­ma Mian" nuot­te­ja, mut­ta tässä ote on hur­maa­van tuo­re ja kek­se­liäs. Hui­kei­den mai­se­mien, upean miljöön ja hy­ker­ryttä­vien hah­mo­jen sä­vyttämä elo­ku­va tans­sii pi­ruet­te­ja ta­va­no­mai­sen ro­mant­ti­sen­ko­me­dian ympä­ri. Upea yllä­tys.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva hyötyy suuresti autenttisesta miljööstä, mutta on myös teknisesti virheetön, komean värikylläinen, tunnelmallinen ja kiitettävän erotteleva. Ääniraita tyytyy pitkälti dialogiin ja ambienssiin, mutta kokonaisuus toimii mukavasti. Ekstraton. (IJ)
12/06/2013

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy