Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
4K / UHD

Johnny English - Strikes Again

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: 4K / UHD
 
Vuosi: 2019Kesto: 88 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
4K HDR 2.39
Ääniraita: DTS:X
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 5053083180881

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Kuvat

Elokuva

Kol­mas John­ny Eng­lish -a­gent­ti­pa­ro­dia is­kee suo­raan suo­neen tar­jo­ten jäl­leen ker­ran naf­ta­lii­nis­ta kai­vet­ta­val­le san­ka­ril­leen uut­ta puu­haa.

Kol­mas John­ny Eng­lish -a­gent­ti­pa­ro­dia is­kee suo­raan suo­neen tar­jo­ten jäl­leen ker­ran naf­ta­lii­nis­ta kai­vet­ta­val­le san­ka­ril­leen uut­ta puu­haa. Nyt ana­lo­gia-kau­den agent­ti pää­see kes­kel­le mauk­kaan suo­ra­vii­vai­ses­ti veis­tel­tyä di­gi­taa­lijännä­riä, jos­sa tuu­ri kor­vaa vai­vat­ta hok­sot­ti­met.
Hy­ker­ryttävän vet­reä ko­me­dia on ehkä mo­nin­pai­koin en­nal­ta-ar­vat­ta­va, eikä vä­hi­ten juo­nen­sa osal­ta, mut­ta sket­si toi­sen­sa jäl­keen toi­mii vat­san­poh­jia myö­ten vaik­ka niitä osai­si odot­taa. Pääo­san Rowan At­kin­son on yhtä lail­la Mr. Bea­ninnä kuin John­ny Eng­lis­hinä kä­si­te ja mit­ta­puu, jo­ta vas­ten kaik­kea hyvän­tuu­li­sen it­se­ra­kas­ta il­vei­lyä pun­ni­taan, eikä mies tässäkään jätä kylmäk­si. Kol­man­nen ker­ran ta­vat­tu elo­ku­va-John­ny on yhtä ai­kaa tut­tu ja tuo­re, elin­voi­mai­nen hu­pi­ral­li, jo­ka jättää jäl­keensä soh­van täy­deltä nau­ra­via naa­mo­ja ja odo­tuk­sen saa­gan neljän­nestä osas­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva ja ääni. Kuva ei ilmeisesti edusta aitoa 4K:ta, mutta vaikutelma on erehdyttävän terävä ja luonnollinen. HDR-väristoisto on mukavan luontevaa ja agenttileffaan asiallisen rikassävyistä. Ekstroissa ohjaajan kommenttiraita ja sarja koosteita näyttelijävalinnoista (yht. 12 min.), hahmosta (5 min.), VR-kohtauksesta (4 min.), leluista (6 min.), autoista (5 min.) ja kuvauksista (4 min.). Boksi sisltää myös elokuvan HD-version omalla levyllään ja samojen lisukkeiden kera. (IJ)
22/03/2019

Traileri

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy