Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Get On Up

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2014Kesto: 139 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
MPEG-4 AVC 1.85
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5053083035778

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Kuvat

Chadwick Boseman on James Brown
Chadwick Boseman on James Brown

Elokuva

Va­kuut­ta­van kat­ta­va elämän­ker­ta­ku­va Sou­lin kum­mi­sedästä, Fun­kin esi-isästä ja oman soun­din­sa muo­vaa­jas­ta Ja­mes Brow­nis­ta.

Va­kuut­ta­van kat­ta­va elämän­ker­ta­ku­va Sou­lin kum­mi­sedästä, Fun­kin esi-isästä ja oman soun­din­sa muo­vaa­jas­ta Ja­mes Brow­nis­ta. Ta­ri­nan kaa­ri kat­taa kai­ken köyhästä lap­suu­des­ta Yh­dys­val­tain etelässä ai­na par­ras­va­lo­jen polt­tee­seen, ja hie­man nii­den taak­se­kin. Tuh­ti pa­ket­ti on an­nos­tel­tu epi­so­deik­si kes­keis­ten lau­lu­jen ympä­ril­le, minkä joh­dos­ta elo­ku­va mais­tuu pai­koin pomp­pui­sal­ta ko­koel­mal­ta anek­doot­te­ja eri kap­pa­lei­den syn­nystä, mut­ta ta­ri­nan vä­ke­vyys vä­lit­tyy tästä huo­li­mat­ta.

Kuva & ääni

Puvustusta ja lavastusta myöten viitseliäästi luotu maailma on onneksi saanut arvoisensa ensiluokkaisen teknisen esityskuosin. Kuva on kiitettävän terävä, värikylläinen ja aina viimeistä piirtoa myöten hallittu. Sykkivä ääniraita onnistuu kaikilla rintamilla.

Ekstrat

Ekstroissa ohjaajan kommenttiraita, making of (4 min.), poistettuja kohtauksia (15 min.), pidennettyjä ja kokonaisua musiikkinumeroita, hupipätkä tanssimisesta (7 min.) ja koosteet pääosasta (11 min.), näyttelijöistä (6 min.), tapahtumien uudelleenluomisesta (6 min.) ja James Brownista (13 min.). (IJ)
30/05/2015

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy