Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Yhden tähden hotelli

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2007Kesto: 73 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
  EAN: 6415750013271

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Al­ku­vuo­si 1984, en­simmäi­nen uu­tis­toi­mit­ta­jan pes­ti Raa­hes­sa.

Al­ku­vuo­si 1984, en­simmäi­nen uu­tis­toi­mit­ta­jan pes­ti Raa­hes­sa. Kak­si vuot­ta, kak­si kuu­kaut­ta, kak­si, kak­si vii­kon­lop­puil­taa ja kak­si tap­pe­lua. Mitä jäi kä­teen? Ex-Ramb­lers, Po­pe­dan ki­ta­ris­ti Törrö Ta­pa­ni­sen jär­jestämä keik­ka Nät­te­po­ri-ra­vin­to­las­sa. To­pi Sor­sa­kos­ki & Agents kerä­si seit­semän mak­sa­neen asiak­kaan pää­sy­mak­su­tu­lot. Haas­tat­te­lun te­ko oli pe­rin help­poa tässä tun­gok­ses­sa.
Kun edet­tiin To­pin jäl­kei­seen ai­kaan, boot­sit oli­vat isot. Vas­ta 1990-lu­vun lop­pu­puo­lel­la, kun tvis­ta­sin sis­ko­ni poo­lin lai­dal­la Bra­si­lian Cu­ri­ti­bas­sa Jor­kan lau­la­maa bos­sa­no­va-ryt­mistä bii­siä "An­tau­dun", ajat­te­lin niin kuin bii­sin ni­messä sa­no­taan.
Tämä do­ku­ment­ti te­kee hie­noa jäl­keä hie­nos­ta mie­hestä. Hu­vit­ta­vin koh­taus to­sin näyttää Ka­ri Ta­pion vaah­toa­mas­sa il­man pai­taa pu­ku­huo­nees­sa, kun Dan­ny näyttää vai­vaan­tu­neel­ta. Har­mi, et­tei Memp­his-o­sios­sa ses­sioi­hin saa­tu Ste­ve Crop­pe­ria ja Ja­mes Bur­to­nia.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva näyttää hyvältä ja sopivan rakeiselta, koska roots-musiikista on kyse. Kuvaajat olisivat voineet pitäytyä enemmän otelaudoissa. Soundi kestää tarkastelun. Ekstroissa 15+6+5 min. keikkataltioinnit, viiden minuutin ohjelma Scotty Mooren tapaamisesta, kaksi minuuttia Beal Streetiltä, kaksi musiikkivideota ja traileri. (PS)

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy