Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Hell or High Water

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2016Kesto: 102 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
1080p 2.35*
Ääniraita: DTS-HD MA5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 570610007943

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Län­ne­ne­lo­ku­vat, jois­sa ajet­tiin au­toil­la, tun­tui­vat pik­ku­poi­ka­na är­syttä­viltä.

Län­ne­ne­lo­ku­vat, jois­sa ajet­tiin au­toil­la, tun­tui­vat pik­ku­poi­ka­na är­syttä­viltä. Anak­ro­nis­ti­suus ei kui­ten­kaan käy edes mie­lessä, kun kat­soo Hell or High Wa­te­rin ta­pais­ta mo­der­nia elo­ku­vaa, jo­ka on il­mi­selvä län­ne­ne­lo­ku­va.
Sa­mal­la se ku­mar­taa Raoul Wals­hin (o) ja John Hus­to­nin (k) klas­si­kol­le High Sier­ra (1941), jo­ka siir­si län­ne­ne­lo­ku­vis­ta tu­tun ro­man­ti­soi­dun pa­ko­ta­ri­nan gangs­te­ri-e­lo­ku­vaan.
E­lo­ku­va jo­pa pa­nee miet­timään, että on ai­na­kin yk­si maail­man maa, jos­sa Kes­kus­taa ja MTK:­ta oli tar­vit­tu. Ni­mittäin Yh­dys­val­lat.
Hell or Hig hWa­ter muis­tut­taa kes­kilän­nen maan­vil­je­lijöi­den ah­din­gos­ta ker­to­neen John Cou­gar Mel­len­cam­pin lau­lu­ja. Se saat­taa tuo­da mie­leen myös Suo­men vuo­den 1992, kun pan­kit var­muu­den vuok­si veivät pik­kuy­ri­tyk­siä ja pien­ta­lo­no­mis­ta­jia pak­ko­lu­nas­tuk­siin.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Ekstroihin on tallennettu 38 min. dokumentit ja puolen tunnin haastattelu. (PS)
10/02/2018

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy