Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Pusher 2

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2004Kesto: 96 minuuttia
Julkaisija: Nordisk FilmKuva:
Anamorfinen 1.77
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Nordisk Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

”Eläköön pie­net vau­vat!” Pik­ku­ri­kol­lis­po­mo Seppä koh­te­lee sää­limättömän alen­tu­vas­ti van­ki­las­ta va­pau­tu­vaa poi­kaan­sa (Mads Mik­kel­sen), jo­ka koh­taa ar­vok­kaan tun­teen. Ma­kaa­be­ria, mut­ta niin to­del­lis­ta juut­ti­me­noa. Kuin kei­sa­ri Clau­diuk­sen tyy­lillä ete­nevä tans­ka­lais­ta­ran­ti­no miel­lyttää silmää ja mieltä.

Kuva, ääni & ekstrat

Totutun rakeinen, järjettömän herkälle filmille otettu kuva. Ratkaisu tuntuu toimivan. Laadukas 5.1-ääni ahtaa painetta, mutta takakanavia ei käytetä käytännössä lainkaan. Mitäpä noita. Ekstroihin on tallennettu kommenttiraita, 96 min. dokumentti, traileri ja tv-mainos sekä Pusher 3:n traileri ja tiiseri. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Nicolas Winding Refn
Pääosissa: Mads Mikkelsen
Tarina: Nicolas Winding Refn
Kuvaus: Morten Søborg
Musiikki: Peter Peter

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy