Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Kill the Messenger

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2014Kesto: 112 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
MPEG-4 AVC 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5053083021504

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Kuvat

Elokuva

To­si­ta­ri­naan poh­jau­tu­va tril­le­ri va­lot­taa CIA:n ja Ni­ca­ra­guan Cont­ra-­sis­sien vel­jei­lyä ai­hee­seen pu­reu­tu­neen leh­ti­mie­hen, Ga­ry Web­bin, ta­ri­nan kaut­ta.

To­si­ta­ri­naan poh­jau­tu­va tril­le­ri va­lot­taa CIA:n ja Ni­ca­ra­guan Cont­ra-sis­sien vel­jei­lyä ai­hee­seen pu­reu­tu­neen leh­ti­mie­hen, Ga­ry Web­bin, ta­ri­nan kaut­ta. Epä­pyhän alians­sin ta­voit­tee­na oli pysäyttää kom­mu­nis­mi Vä­li-A­me­ri­kas­sa, mut­ta si­vu­tuot­tee­na Los An­ge­le­sin ka­duil­le vir­ta­si crack-ko­kaii­nia CIA:n hil­jai­sel­la hyväk­synnällä. Pu­li­zer-pal­kin­non ja kan­sal­li­sen mus­ta­maa­lauk­sen vä­liin mah­tu­va ko­ko­ku­va ei ole kau­nis, eikä lop­pu on­nel­li­nen, mut­ta vyyh­ti on mie­len­kiin­toi­nen.
Hur­ja ta­ri­na on kieh­to­vaa kat­sot­ta­vaa, mut­ta elo­ku­va­na tämä on vain osit­ta­nen on­nis­tu­mi­nen. Je­re­my Ren­ner tul­kit­see jour­na­lis­ti Ga­ry Web­biä palk­ka­työläi­sen an­tau­muk­sel­la, us­kot­ta­vas­ti mut­ta ei eläh­dyttäväs­ti. Ste­reo­tyyp­pin va­raan jäävä roo­li kul­jet­taa kyllä hy­vin sa­la­po­lii­si­työtä, mut­ta ei vedä mu­kaan­sa het­ken imuun. Muu­toin­kin vähäe­lei­sen elo­ku­van dra­maat­ti­set vai­heet is­kevät pa­rem­min pa­pe­ril­la kuin fil­millä, missä kään­teet tun­tu­vat lu­kui­sis­ta sa­la­liit­tojännä­reistä tu­tuil­ta. Hyvä, viih­dyttävä fil­ma­ti­soin­ti.

Kuva, ääni & ekstrat

Pätevä kuva ja ääni. Rauhallisesti luodattu miljöö vaihtelee uskottavasti ja musiikkiraita hoitaa tehtävänsä ilman suuria hetkiä. Elokuva taiteilee jossakin dokumentin ja trillerin välimaastossa, mutta jättää jälkeensä jokseenkin puolivillaisen vaikutelman. Ekstroissa ohjaajan kommenttiraita, poistettuja kohtauksia ja koosteet näyttelijöistä, kuvauksista ja crackistä Yhdysvalloissa. (IJ)
24/10/2015

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy