Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Balto - pako yli suuren veden

- Balto 2 - Wolf Quest 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2001Kesto: 72 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital 5.1, Dolby Surroun
 
Ikäraja:
(S)
Sallittu kaikenikäisille.
VET: 102979EAN: 3259190239494

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Hal­pa jat­ko-o­sa hie­nol­le piir­re­tyl­le.

Hal­pa jat­ko-o­sa hie­nol­le piir­re­tyl­le. Nyt sisällök­si on riittä­nyt eri­lai­suu­den ilo­sa­no­man ju­lis­ta­mi­nen.

Kuva, ääni & ekstrat

Terävä, mutta ajoittain ääriviivoiltaan värisevä 4:3 -kuva. Kohina on olemattoman vähäistä. Englanninkieliseltä raidalta julkkikset ovat kadonneet, mutta kanavia on edelleen 5.1. Suomi on DS. Sekä kuva että ääni kalpenevat vertailussa ykkösosaan. Ekstroissa yksinkertainen PC-peli. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy