Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Red Heat

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1988Kesto: 104 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
MPEG-4 AVC 1.85*
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 95622EAN: 5050582767544

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Neuk­ku­je­pa­ri ki­pai­see Chi­ca­goon ha­ke­maan ka­ran­nut­ta ma­fioo­soa ta­kai­sin ko­tiin, mut­ta ku­ten odot­taa so­pii, ei sop­pa py­sy pur­kis­sa edes len­to­kentäl­le as­ti.

Neuk­ku­je­pa­ri (Ar­nold Sc­hwar­ze­neg­ger) ki­pai­see Chi­ca­goon ha­ke­maan ka­ran­nut­ta ma­fioo­soa ta­kai­sin ko­tiin, mut­ta ku­ten odot­taa so­pii, ei sop­pa py­sy pur­kis­sa edes len­to­kentäl­le as­ti. Ai­sa­pa­ri­na lu­sik­ka­hom­mis­sa Ja­mes Be­lus­hi, jol­la on tässä jok­seen­kin sa­man­lai­nen roo­li kuin Ed­die Murp­hyllä 48 tun­nis­sa. Toi­min­ta on peh­mois­ta, juo­ni ke­peän kaa­va­mai­nen ja ke­vein kai­kis­ta on lup­po­het­kinä lauot­tu hu­pi­mie­li­nen kult­tuu­ri­kom­men­taa­ri. Puut­teis­taan huo­li­mat­ta ky­seessä on hil­peän viih­dyttävä 80-lu­vun toi­min­ta­ko­me­dia, jos­sa Ars­ka on vielä tiu­kas­sa kun­nos­sa ja läppä lentää.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva ja ääni on hyvin linjassa aiemman DVD:n antamiin odotuksiin nähden. Jälki on kauttaaltaan hieman kalvomaista ja paikoin myös hieman rosoista. Anti on hallitumpaa ja erottelevampaa kuin DVD:llä, mutta ero ei ole suuri. Ääniraita laukoo sähikäisiä takakanaviin ja hoitaa muutoinkin tonttinsa mukisematta. Ekstroissa elokuvan analyysiä (HD 10 min.), muidenkin Schwarzenegger-elokuvien yhteydessä nähty kooste miehestä itsestään (HD 16 min.) ja traileri. (IJ)
20/02/2011

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy