Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

The 5th Wave

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2016Kesto: 112 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
MPEG-4 AVC 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5051162362579

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Elokuva

Tie­teis­tei­nijännä­ri ame­rik­ka­lais­nuo­ris­ta, jot­ka jou­tu­vat ot­ta­maan mit­taa tai­vas­taan var­jos­ta­maan tu­le­vis­ta muu­ka­lai­sis­ta.

Tie­teis­tei­nijännä­ri ame­rik­ka­lais­nuo­ris­ta, jot­ka jou­tu­vat ot­ta­maan mit­taa tai­vas­taan var­jos­ta­maan tu­le­vis­ta muu­ka­lai­sis­ta. Luon­non­voi­mia ja ih­mis­mie­liä lä­hes yhtä hel­pos­ti hal­lit­se­vat ava­ruu­so­liot osaa­vat myös tap­paa ko­neet EMP-a­seel­la ja ot­taa ih­mis­muo­don, jo­ten nuo­ril­la on kaik­ki gen­ren haas­teet edessään.
A­sial­li­sen ka­tu-us­kot­ta­va nuo­ri­sojännä­ri luo miljöönsä us­kot­ta­vas­ti ja esit­te­lee gen­reensä hel­pos­ti su­jah­ta­vat hah­mot sym­paat­ti­ses­ti. Tur­han kriit­ti­syy­den jättää taak­seen ver­rat­tain hel­pos­ti vaik­ka ajoit­tain lo­giik­kaa koe­tel­laan­kin hä­pei­lemättä ja tei­nid­raa­ma kuk­kii toi­si­naan vä­keväs­ti.
Nuor­ten näyt­te­lijä­kaar­ti on hyvä, ja sen taus­ta­jou­kot asial­li­set Liev Sch­rei­ber, Ron Li­vings­ton ja Ma­ria Bel­lo etu­nenässä. Lop­pu­tu­lok­se­na on pas­se­lia gen­re­viih­dettä, jo­ka sti­mu­loi va­ro­vai­ses­ti myös omien hok­sot­ti­mien käyttöä juo­nel­laan. Ko­ko­nai­suus mais­tuu sil­ti en­nen kaik­kea hyvän TV-sar­jan pi­loot­tio­sal­ta, jo­ka suo­rit­taa al­kue­sit­te­lyt, mut­ta jättää lan­ganpäät viu­ho­maan il­maan. Elo­ku­va pe­rus­tuu­kin Rick Yan­ceyn kir­joit­ta­man kol­mio­sai­sen kir­ja­sar­jan en­simmäi­seen osaan.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva on viitseliäästi lavastettu, eikä tunnelmaa voi sen syyttää sen enempää klaustrofobiasta kuin kliinisyydestäkään. Ekstroissa keskinkertainen kommenttiraita (ohjaaja ja pääosan Chloë Grace Moretz), poistettuja kohtauksia (25 min.), mokia (3 min.), making of (14 min.) ja neljä koostetta (yht. 20 min.). (IJ)
08/10/2016

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy