Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kissing Jessica Stein

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 93 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Eh­dot­to­mas­ti kat­sot­ta­va, har­vi­nai­nen, ison stu­dion les­boai­hei­nen elo­ku­va.

Eh­dot­to­mas­ti kat­sot­ta­va, har­vi­nai­nen, ison stu­dion les­boai­hei­nen elo­ku­va. Ikävä kyllä ai­het­ta ei us­kal­le­ta kä­si­tellä lop­puun saak­ka, vaik­ka se­kin on jo jo­tain, kun rik­kaan juu­ta­lais­per­heen tytär syyl­lis­tyy kuo­le­man­syn­tiin. Pääo­sien Jen­ni­fer West­feldt ja Heat­her Juer­gen­sen ovat val­loit­ta­via.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Ekstroihin on tallennettu ylijäämäkohtaus ja otoksia kulisseista (13 min.). (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy