Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Jumanji - The Next Level

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2019Kesto: 123 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
1080p 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7330031007420

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Elokuva

Vi­rii­li ja vik­su uu­si epi­so­di aloit­taa uu­den pe­lin pe­liad­dik­tin pak­ko­miel­teellä, mut­ta no­pas­sa on nyt ki­vas­ti kier­rettä.

Vi­rii­li ja vik­su uu­si epi­so­di aloit­taa uu­den pe­lin pe­liad­dik­tin pak­ko­miel­teellä, mut­ta no­pas­sa on nyt ki­vas­ti kier­rettä. Tut­tu ne­lik­ko loik­kaa uu­teen seik­kai­luun Ju­man­jis­sa, mut­ta pök­syt me­nevät ris­tiin jo en­nen kuin saap­paat is­key­tyvät maa­han. Edel­li­sen epi­so­din san­ka­ri on nyt his­suk­ka mur­to­va­ras, ja uu­si ac­tion­man lonk­ka­leik­kauk­ses­ta toi­pu­va elä­keläi­nen. Muut­kin roo­lit on jaet­tu uu­sik­si, eivätkä pe­lin säännöt si­ten tun­nu enää it­sestään­sel­viltä.
Haus­ka epi­so­di aloit­taa vah­vas­ti ja la­taa fan­tas­ti­seen miljööhönsä juu­ri so­pi­vas­ti silmä­kark­kia ja ou­to­ja ti­lan­tei­ta, jot­ta mie­len­kiin­to säi­lyy ja so­ke­riar­vot py­syvät hal­lit­ta­vi­na. Oma haus­kuu­ten­sa on myös seu­ra­ta Dan­ny De­Vi­toa ka­na­voi­vaa Dway­ne "T­he Rock" John­so­nia, sekä mui­ta ruu­min­vaih­to­pe­liin osal­lis­tu­via hah­mo­ja. Tai­val hii­puu hie­man kes­ki­vai­heil­laan, mut­ta sitä en­nen me­no lä­hes­tyy jo­pa neljää täh­teä. Lop­punäytök­sen pe­rus­teel­la ta­ri­na jat­kuu yhä.

Kuva & ääni

Erinomainen kuva on terävä, värikylläinen ja vakaa. Fantastinen miljöö piirtyy komeasti ja vivahteikkaasti jopa siinä määrin, että imu vie mukanaan eikä 4K:ta kaipaa. Energinen ja luonteva ääniraita viuhuu ja vispaa seikkailuun kivasti tehoa.

Ekstrat

Ekstroissa mm. mokia ja sarja lyhyitä koosteita. (IJ)
11/05/2020

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy