Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Jumanji - Welcome to the Jungle

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2017Kesto: 119 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
1080p 2.39
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7330031005082

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Kuvat

Elokuva

Ju­man­jin uu­sin­ta­fil­ma­ti­soin­ti muut­taa lau­ta­pe­lin kon­so­li­pe­lik­si, mut­ta tar­joaa tu­tun täys­lai­dal­li­sen vii­dak­ko­hen­kistä hu­baa.

Ju­man­jin uu­sin­ta­fil­ma­ti­soin­ti muut­taa lau­ta­pe­lin kon­so­li­pe­lik­si, mut­ta tar­joaa tu­tun täys­lai­dal­li­sen vii­dak­ko­hen­kistä hu­baa. Dway­ne John­son ja Jack Black vetävät let­kaa roo­li­pe­liltä mais­tu­vas­sa seik­kai­lus­sa, jo­ka ei ai­van löydä sii­piään. Fan­tas­ti­set vaa­rat ja sin­ne tän­ne ri­po­tel­lut let­kau­tuk­set tah­dit­ta­vat ku­jan­juok­sun an­tia, jol­le run­gon an­ta­vat näennäi­ses­ti pe­lin vai­heet.

Kuva, ääni & ekstrat

Upea kuva on värikylläinen, vakaa ja terävä. Viidakko flora ja fauna käyvät päälle uskottavasti, eikä fantastisesta miljööstä puutu virikkeitä. Napakka ääniraita antaa paljon tilaa läpälle, mutta osaa myös takoa toimintaa kaiken kohkaamisen lomassa. Ekstroissa making of, mokia ja sarja koosteita. Myös 3D. (IJ)
20/06/2018

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy