Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
4K / UHD

Logan

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: 4K / UHD
 
Vuosi: 2017Kesto: 137 minuuttia
Julkaisija: FoxKuva:
4K HDR 2.39
Ääniraita: Dolby Atmos
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112737870

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Fox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Wol­ve­ri­nen lo­run eh­too­puol­ta tai­dol­la luo­taa­va elo­ku­va on na­pak­ka ta­ru rap­pios­ta, me­ne­tyk­sestä ja vii­mei­sestä hur­raas­ta.

Wol­ve­ri­nen lo­run eh­too­puol­ta tai­dol­la luo­taa­va elo­ku­va on na­pak­ka ta­ru rap­pios­ta, me­ne­tyk­sestä ja vii­mei­sestä hur­raas­ta. Ko­mean synkkä ja tun­tu­van ki­vu­lias su­per­san­ka­ri­ta­ri­na tar­joaa seik­kai­lun, jo­ka is­kee lu­jem­paa kuin gen­ren kes­kimääräi­set kiil­to­ku­vat.
E­lo­ku­va näyttää Ryhmä X:n rip­pei­den su­ru­mie­li­sen vii­mei­sen tais­ton, jol­le to­sin su­ku­pol­ven vaih­dok­sen mah­dol­li­suus an­taa myös pientä toi­von­ki­pinää. Pa­ris­to­mie­hestä it­sestään ehkä ve­to lop­puu, mut­ta elo­ku­va puo­les­taan on hyvässä is­kus­sa. Toi­min­tao­siot toi­mi­vat kun­nial­la ja draa­ma­kin py­ris­te­lee kli­seistä ylös me­lan­ko­li­sen nos­tal­gi­sek­si kei­tok­sek­si, jos­sa pe­riaat­teet ovat kun­nias­sa ja toi­von ki­pinä elää vas­toin to­dennäköi­syyk­siä. Vä­hi­tel­len san­gen ter­mi­na­tor­mai­sil­le lin­joil­le li­pu­va elo­ku­va on enemmän kuin ä­ly­va­paa su­per­san­ka­ri-seik­kai­lu, mut­ta ai­van Os­car-voit­ta­jak­si tätä ei sentään us­koi­si vaik­ka sel­lai­sia­kin veik­kauk­sia on maail­mal­la väläy­tel­ty.

Kuva & ääni

Erinomainen kuva on tummasävyinen, vakaa ja miellyttävän terävä. Aidosta 4K:sta käyvä kuva on masteroitu 4K-tasossa, mutta yllättäen kuvattu vain 2.8K-tason kameroilla. Taso ylittää silti kirkkaasti HD-toistolta vaaditun annin. HDR-väritoisto on mehevä, ja kun vielä ääniraitakin hoitaa tonttinsa skarpisti on tapahtumien imu kiitettävä.

Ekstrat

4K-version ekstroissa ohjaajan kommenttiraita. Boksista niin ikään löytyvän HD-version lisukkeina sama kommenttiraita, making of (76 min.), poistettuja kohtauksia kommentein (8 min.) ja trailereita. Kolmannelta levyltä löytyy vielä elokuvan mustavalkoinen erikoispainos "Logan Noir" HD-versiona. (IJ)
28/08/2017

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy