Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Pariisin rytmiä

Paris Blues 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1961Kesto: 98 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 1.66**
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 59669EAN: 6416548554419

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Pa­rii­sin ryt­miä kär­sii hie­man Woo­dy Al­le­nin tuo­reen Pa­rii­si-­ro­mans­sin ta­paan kau­pun­gin mat­kai­lu­mai­nos­mai­ses­ta vi­sua­li­soin­nis­ta.

Pa­rii­sin ryt­miä kär­sii hie­man Woo­dy Al­le­nin tuo­reen Pa­rii­si-ro­mans­sin ta­paan kau­pun­gin mat­kai­lu­mai­nos­mai­ses­ta vi­sua­li­soin­nis­ta. Juo­ni­kaan ei ole kak­si­nen. Ai­ka­mat­kai­lua ei kui­ten­kaan tar­vi­ta, sillä elo­ku­va ku­vaa 1950-lu­vun jaz­zym­pyröitä. On upeaa nähdä jo 1910-lu­vul­la uran­sa aloit­ta­neen Louis Armsrt­ron­gin trum­pet­ti­huu­mo­ria ja sa­mal­la myös va­ka­vam­pia ku­vioi­ta. Mu­sii­kis­ta vas­ta­si perä­ti Du­ke El­ling­ton, jon­ka pia­noa kuul­laan soundt­rac­kil­la.
Pau­la New­man ja Sid­ney Poi­tier tun­tu­vat us­kot­ta­vil­ta muu­si­koil­ta. Yh­teis­kun­nal­li­nen pe­rus­vi­re aut­taa myös. Te­koai­kaan­sa näh­den se il­mentää ai­ka var­hai­ses­sa vai­hees­sa pre­si­dent­ti Ken­ne­dyn esil­le nos­ta­mia kan­sa­lai­soi­keus­tee­mo­ja.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva ei ole anamorfinen, eikä sitä jostain syystä voi levittää koko ruudulle, mikä toisaalta tarkkuuden kannalta on parempi. Keskitason ääniraita toistaa ainakin musiikin komeasti. Ei ekstroja. (PS)
20/01/2012

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy