Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Smashed

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2012Kesto: 78 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5051162305316

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Kuvat

Voiko alkoholi olla yhtä aikaa suhteen liima ja elämän myrkky?
Voiko alkoholi olla yhtä aikaa suhteen liima ja elämän myrkky?

Genre

Elokuva

Kännää­mi­sestä it­sel­leen elämän­ta­van teh­nyt nuo­ri­pa­ri jou­tuu mur­rok­sen eteen kun toi­nen kylläs­tyy ok­sen­te­le­maan töissä ja ör­veltämään vii­na­kau­pas­sa.

Kännää­mi­sestä it­sel­leen elämän­ta­van teh­nyt nuo­ri­pa­ri (Ma­ry Eli­za­beth Wins­tead ja Aa­ron Paul) jou­tuu mur­rok­sen eteen kun toi­nen kylläs­tyy ok­sen­te­le­maan töissä ja ör­veltämään vii­na­kau­pas­sa. Draa­ma ke­hit­tyy us­kot­ta­vak­si ruo­hon­juu­ri­ta­son ku­vauk­sek­si al­ko­ho­lis­mis­ta, mut­ta va­li­tet­ta­vas­ti hah­mot jäävät lat­tean epä­sym­paat­ti­sik­si nyh­veröik­si ja ta­pah­tu­mis­ta puut­tuu kaik­ki oma­peräi­syys. Pan­nu­kak­ku, mut­ta sentään elämän­ma­kui­nen sel­lai­nen.

Kuva, ääni & ekstrat

Videomaista kuosia tunnustava kuva on miellyttävän jäsentynyt ja vakaa, mutta aavistuksen kalpea. Vähäeleinen ääniraita hoitaa tonttinsa hyvin. Ekstroissa ohjaajan ja pääosan Mary Elizabeth Winsteadin vaisu kommenttiraita, making of, poistettuja kohtauksia, kooste Toronton filmifestivaaleilta ja traileri. Traileria ei mainita kannessa. (IJ)
11/07/2013

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy