Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Ruusujen sota

The War of the Roses 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1989Kesto: 109 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.85*
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Rea­lis­ti­nen avio­liit­to­ku­vaus, jon­ka lähtö­koh­ta on ata­vis­ti­nen.

Rea­lis­ti­nen avio­liit­to­ku­vaus, jon­ka lähtö­koh­ta on ata­vis­ti­nen. Si­vis­tyk­sen pin­ta­si­laus ei lai­men­na ää­rimmäi­siä tun­tei­ta. Puo­let lii­tois­ta päät­tyy eroon, pää­kau­pun­ki­seu­dul­la vielä suu­rem­pi osa. Mus­tan huu­mo­rin kei­noin il­mais­tu­na: älä ereh­dy pitämään tätä tra­gi­ko­me­dian kaa­puun naa­mioi­tu­vaa elo­ku­vaa niinkään liioit­te­le­va­na kuin se yrittää esittää.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva, hieman pehmeä, mutta miellyttävä. Tavallista enemmän tilatunnelmaa luova DS-raita. Yksityiskohdat välkkyvät vain ajoittain, katso mm. kirjojen heilumista hyllyssä. Ekstroissa vain traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy