Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Palomuuri

Firewall 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2006Kesto: 101 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
Anamorfinen 2.42
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 202079EAN: 7321944594107

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ros­kae­lo­ku­va­kin voi an­sai­ta neljä täh­teään, jos se pys­tyy ve­toa­maan pal­jon elo­ku­via kat­so­van tun­tei­siin: tar­joaa jo­tain poik­kea­vaa ja to­del­lis­ta.

Ros­kae­lo­ku­va­kin voi an­sai­ta neljä täh­teään, jos se pys­tyy ve­toa­maan pal­jon elo­ku­via kat­so­van tun­tei­siin: tar­joaa jo­tain poik­kea­vaa ja to­del­lis­ta. Pa­lo­muu­ri ei luo odo­tuk­sia en­simmäi­sen tun­tin­sa ai­ka­na, mut­ta puh­keaa kuk­kaan vii­mei­sen puo­len tun­nin ai­ka­na. Tämä on täy­sin poik­keuk­sel­lis­ta. Yleensähän lo­put läsähtävät.
Fuu­sion kyn­nyk­sellä kär­vis­te­levän seatt­le­lais­pan­kin su­per­vii­so­ri (ih­meen ket­terä Har­ri­son Ford) jou­tuu ri­kol­lis­jen­gin ki­ristämäk­si. Tässä ei ole mitään uut­ta, eikä siinä, että di­gi­taa­li­tek­niik­ka mää­rit­te­lee mo­lem­pien osa­puol­ten on­nis­tu­mi­sia/epäon­nis­tu­mi­sia Tämä puo­li lie­nee hal­lus­sa. On suo­ras­taan sää­li, jos elo­ku­va ei pää­se to­sielämän nört­tien luo­taa­mak­si. He tietävät, mikä on tot­ta ja mikä ei.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ei ole kaikkein rauhallisimpia yksityiskohdissaan, mutta kelpaa kotiteatteriin rutiiniääniraitansa turvin. Ekstroissa 15 min. haastattelu, 3 min. dokumentti ja traileri. (PS)
13/10/2008

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy