Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Lord of Illusions – Director’s Cut

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1995Kesto: 116 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.74
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kir­jai­li­ja Cli­ve Bar­ke­rin hur­meis­ten nä­ky­jen elo­ku­vaa­mi­nen ei ole help­poa, vaik­ka asial­la oli­si it­se kir­jai­li­ja.

Kir­jai­li­ja Cli­ve Bar­ke­rin hur­meis­ten nä­ky­jen elo­ku­vaa­mi­nen ei ole help­poa, vaik­ka asial­la oli­si it­se kir­jai­li­ja.
Var­sin­kin ve­rit­ri­lo­gian ty­ki­tystä lu­ki­jan mie­li­ku­vi­tuk­ses­sa on edes tur­ha ku­vi­tel­la saa­vu­tet­ta­van au­dio­vi­suaa­li­ses­ti.
Kir­jai­li­jan san­ka­ri, kau­hu-Mar­lowe Har­ry d’A­mour seik­kai­lee tai­ku­ri­pii­reissä ja ou­don lah­kon tietä­millä. Usein hau­kut­tu elo­ku­va tun­tuu saa­van pa­rem­man syk­keen ai­kai­sek­si uu­des­sa oh­jaa­jan­ver­sios­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva ja audio. Väärä aika kannessa. Neljä poistettua kohtausta, 8-sivuinen triviavihko, traileri ja ohjaajan kommenttiraita. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy