Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

The Sentinel

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2006Kesto: 108 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
MPEG-2 2.40*
Ääniraita: DTS HD 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 202922EAN: 7391772599995

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Hyvä tii­vis­tun­nel­mai­nen jännä­ri sa­lai­sen pal­ve­lun agen­teis­ta, jot­ka yrittävät estää pre­si­den­tin sa­la­mur­han.

Hyvä tii­vis­tun­nel­mai­nen jännä­ri sa­lai­sen pal­ve­lun agen­teis­ta (Mic­hael Doug­las, Kie­fer Sut­her­land ja Eva Lon­go­ria), jot­ka yrittävät estää pre­si­den­tin sa­la­mur­han. Näppäräs­ti ra­kennt­tu ta­ri­na ete­nee mu­ka­van ri­peällä ot­teel­la tur­hia kli­seitä al­le­vii­vaa­mat­ta, ja myös hah­mot ovat niin taus­toil­taan kuin ot­teil­taan­kin ilah­dut­ta­van elä­viä ja us­kot­ta­via. Poik­keuk­sel­li­ses­ti myös elo­ku­van lop­pu py­syy hy­vin ka­sas­sa, vaik­ka ly­hyt pant­ti­van­ki­ti­lan­ne ai­heut­taa­kin het­kel­li­ses­ti epäus­koi­sia huu­dah­duk­sia.
C­lint Eas­twoo­din sa­la­liit­tojännä­ri "Tu­li­lin­jal­la" on il­mei­nen ver­tai­lu­koh­ta, mut­ta sa­mal­la on haus­ka huo­ma­ta kuin­ka ta­ri­na muis­tut­taa myös sa­maan ai­kaan il­mes­ty­nyttä Har­ri­son For­din täh­dittämää tril­le­riä "Ta­ka-a­jet­tu". Sil­ti tämä on kiis­tat­ta it­senäi­nen elo­ku­va, jo­ka ei no­jaa noi­hin elo­ku­viin sen enempää kuin ne no­ja­si­vat aiem­pien elo­ku­vien pe­rintöön.

Kuva & ääni

Teknisesti korkeatasoinen julkaisu. Kuva on kauttaaltaan vakuuttava ja sävykkään luonteva, mutta aivan kirkkaimpaan kastiin ei toiston terävyydessä päästä. Hyvin lievää värinää on myös hetkittäin nähtävissä. 5.1-kanavainen DTS-HD -ääniraita on aiheeseen sopien vähäeleisen vaikuttava, olematta kuitenkaan millään muotoa vaisu. Myös tilakuvaa viritellään.

Ekstrat

Ekstroissa ohjaajan ja käsikirjoittaja/tuottaja George Nolfin triviatäytteinen kommenttiraita, hyviä poistettuja kohtauksia sekavassa järjestyksessä Nolfin kommentein (12 min.), kahden kohtauksen interaktiivinen vertailu, kaksi dokumenttia salaisesta palvelusta (yht. 21 min.), hyvä traileri asianmukaisen arvokkaasti tarjoiltuna (HD / DD5.1) ja kommenttiraitaa hieman toistava triviatekstitys. Ekstrat on tekstitetty suomeksi. (IJ)
13/10/2008

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy