Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Breakfast at Tiffany's

Aamiainen Tiffanylla 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1961Kesto: 115 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
MPEG-4 AVC 1.78
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 59636EAN: 7332431035430

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Paramount) ellei toisin mainita.

Elokuva

T­ru­man Ca­po­ten ro­maa­nin fil­ma­ti­soin­ti kuu­luu nii­hin elo­ku­viin, jois­ta kaik­ki ovat vä­hintään kuul­leet, eikä vä­hi­ten täh­tensä vuok­si.

T­ru­man Ca­po­ten ro­maa­nin fil­ma­ti­soin­ti kuu­luu nii­hin elo­ku­viin, jois­ta kaik­ki ovat vä­hintään kuul­leet, eikä vä­hi­ten täh­tensä vuok­si. Aud­rey Hep­burn on hur­maa­van ke­peäas­ke­li­nen newyor­ki­lais­nai­nen, jon­ka sink­kupäivät uh­kaa­vat päät­tyä kun ylä­ker­taan muut­taa ko­mea kir­jai­li­ja (Geor­ge Pep­pard). So­pas­sa on kui­ten­kin useam­pi­kin kok­ki, eikä re­sep­ti ole muu­toin­kaan se ta­va­no­mai­sin.
Leik­kisä ja puh­toi­sel­la ta­val­la epä­so­vin­nai­nen elo­ku­va lu­moaa oma­peräi­sillä tem­pauk­sil­la ja na­pa­kal­la dia­lo­gil­laan. Vuo­det ovat vain lisän­neet elo­ku­van sa­dun­hoh­toi­suut­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Tasokas kuva ja ääni. Kuva on levollinen, värikylläinen ja miellyttävän erotteleva. Etupainotteinen ääniraita toistaa dialogin välittömästi ja Moon Riverin vetämän musiikkiraidan puhtaasti. Ekstroissa tuottaja Richard Shepherdin mielenkiintoinen mutta samalla kovin harva kommenttiraita, retrospektiivinen making of (16 min.), traileri, kuvagallerioita ja sarja hyviä koosteita. Koosteista ensimmäinen saattaa cocktailkohtauksen näyttelijät yhteen muistelemaan menneitä (20 min.), toinen valaisee säveltäjä Henry Mancinin elämää (21 min.), kolmas pyytelee anteeksi Mickey Rooneyn luomaa aasialaiskarrikatyyriä (18 min.) ja neljäs fanittaa Audrey Hepburnia (8 min.). Sokerina pohjalla vielä lyhyet koosteet Paramountin studioalueesta (5 min.), Tiffany's -korukaupasta (6 min.) ja Hepburnin onnittelukirjeestä Tiffany'sille (2 min.). (IJ)
05/09/2011

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy