Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Dead Birds

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2004Kesto: 87 minuuttia
Julkaisija: Columbia TristarKuva:
Anamorfinen 1.86
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 200129EAN: 5050582320855

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Columbia Tristar) ellei toisin mainita.

Elokuva

Pi­ristävän eri­lai­nen al­kua­se­tel­ma van­has­ta ki­ro­tus­ta ta­los­ta.

Pi­ristävän eri­lai­nen al­kua­se­tel­ma van­has­ta ki­ro­tus­ta ta­los­ta. Ros­vo­jouk­ko ryöstää Yh­dys­val­to­jen sisäl­lis­so­dan ai­kaan ar­mei­jan palk­ka­ra­hat ja pa­ke­nee kop­lan joh­ta­jan tietämään au­tio­ta­loon. Ta­lon al­ku­peräi­set asuk­kaat jat­ka­vat siitä mi­hin ar­mei­ja jäi.
E­lo­ku­va puu­tuu lop­pua koh­den sel­keäs­ti, mut­ta sisältää mu­ka­van twis­tin lo­pus­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuvan- ja äänenlaatu ovat vakaata keskitasoa ilman merkittäviä heilahduksia kumpaankaan suuntaan. Ekstroissa elokuvan traileri, viisi karsittua kohtausta, ohjaajan , tuotantotiimin ja näyttelijöiden kommenttiraita (vain 2.0) sekä 27 min. making of. (VPT)

Tekijät

Ohjaaja: Alex Turner
Pääosissa: Henry Thomas Nicki Aycox Isaiah Washington (15)
Tarina: Simon Barrett
Kuvaus: Steve Yedlin
Musiikki: Peter Lopez

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy