Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Out Cold - kylmää meininkiä

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2001Kesto: 86 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.84*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Il­mapäi­den ka­ve­ri­po­ruk­ka poh­tii juo­ma­tem­pauk­sia, tyttö­ku­vioi­ta ja vuo­ren­val­loi­tus­ta syrjäi­sessä las­ket­te­lu­kes­kuk­ses­sa.

Il­mapäi­den ka­ve­ri­po­ruk­ka poh­tii juo­ma­tem­pauk­sia, tyttö­ku­vioi­ta ja vuo­ren­val­loi­tus­ta syrjäi­sessä las­ket­te­lu­kes­kuk­ses­sa. Pe­rin­teistä ää­liö­huu­mo­ria, jo­ka toi­mii so­pi­vas­sa mie­len­ti­las­sa kat­sel­tu­na. Vic­to­ria Silvs­tedt pa­kol­li­se­na In­ga­na.
Kii­tettävän le­vol­li­nen ja elävän terävä ku­va, jos­sa ei juu­ri yk­sittäi­siä print­ti­vir­heitä pa­hem­pia vi­ko­ja esiin­ny. Ää­ni­rai­ta toi­mii te­hok­kaas­ti edessä ja työntää myös run­saas­ti ma­te­riaa­lia ta­ka­ka­na­vil­le, mut­ta sil­ti ta­kau­lot­tu­vuus jää toi­min­nal­taan hie­man vä­kinäi­sek­si. Ekst­rois­sa 9 pois­tet­tua koh­taus­ta (9 min.), toi­min­ta­mon­taa­si (2 min.) ja oh­jaa­jien kom­ment­ti­rai­ta isoäi­tinsä kans­sa. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy