Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Gilda

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1946Kesto: 106 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Rak­kaus on so­taa.

Rak­kaus on so­taa. Gil­da val­mis­tui vuo­si WWII:n jäl­keen. Hyväk­syt­ty tap­po ei ol­lut vie­ras kä­si­te.
Pu­napää Ri­ta Hayworth on täynnä vä­riä tässä b&w-k­las­si­kos­sa. Omal­la ta­val­laan Ca­sab­lan­can rin­nak­kais­teos, jos­sa tais­te­lu­pa­ri­na oli­vat vas­tak­kain kyy­nik­ko ja via­ton, Gil­das­sa taas kyy­nik­ko ja pa­ha. Ko­meaa kat­sel­ta­vaa.

Kuva, ääni & ekstrat

Alkuperäinen kuvasuhde 1.37:1 ei juuri kavennu ruudussa. UCLA:n Film and TV-archiven restauroimaa upeaa työtä. Kaikki mustavalkoiset sävyt harmaan eri vivahteita myöten nautittavana. Olavi Virta -faneille: Hayworth laulaa dubattuna Montevideossa ”Amado Mion”. Biografiat, trailerit ja dokumentti. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy