Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Candy Man II Farewell to the Flesh

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1995Kesto: 91 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Surround
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 2594EAN: 6415018614141

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Elokuva

Can­dy Ma­nin jat­ko-o­sas­sa Chi­ca­gon Gab­ri­ni Green on vaih­tu­nut Mar­di Gra­sin hul­laan­nut­ta­mak­si New Or­lean­sik­si.

Can­dy Ma­nin jat­ko-o­sas­sa Chi­ca­gon Gab­ri­ni Green on vaih­tu­nut Mar­di Gra­sin hul­laan­nut­ta­mak­si New Or­lean­sik­si. To­ny Todd tois­taa roo­lin­sa. Cli­ve Bar­ker kek­si ta­ri­nan ja toi­mi apu­lais­tuot­ta­ja­na. Pei­liä käy­tetään te­hos­tee­na niin pal­jon, että kat­so­ja puu­tuu — kun­nes säpsähtää säikäh­dyk­sestä. Se oli­si haus­ka tietää, kuin­ka mo­ni kat­so­ja sa­noo elo­ku­van jäl­keen sa­nan Can­dy­man vii­si ker­taa pei­lin edessä.
Ko­ko­ku­van ta­so vaih­te­lee tar­kas­ta ra­kei­seen. Pal­jon alia­sing-väl­kyntää. Ma­sen­ta­va ste­reo­rai­ta me­hevöi­tyy lop­pu­puo­lel­la. Le­vyl­le ei ole tal­len­net­tu ekst­ro­ja.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy