Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Bigfoot - Isojalan perhe

Bigfoot Family 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2020Kesto: 88 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
1080p 2.40
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 5709165166525

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

I­so­ja­las­ta on tul­lut me­dia­per­soo­na ja luon­non­suo­je­lun kas­vo­ku­va.

I­so­ja­las­ta on tul­lut me­dia­per­soo­na ja luon­non­suo­je­lun kas­vo­ku­va. Nyt öl­jyn­po­rauk­set uh­kaa­vat Alas­kan luon­non­suo­je­lua­luet­ta, jo­ten tämän on ai­ka suun­na­ta ta­kai­sin luon­toon per­he kin­te­reillään.
E­lo­ku­van ta­ri­na on myön­nettäväs­ti kli­sei­nen ja öl­jy-yh­tiöi­den kri­tii­kissään jo tar­peet­to­man kar­keakä­ti­nen, mut­ta seik­kai­lu on vauh­di­kas ja ve­toa­va. Ai­van kaik­ki kään­teet eivät myöskään me­ne fy­sii­kan la­kien mu­kaan, tai ai­kaa ja paik­kaa kun­nioit­taen, mut­ta tun­nel­ma on hyvä.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva on hitusen tummasävyinen, mutta vakaa, vetreä ja kunniainhimoisen yksityiskohtainen. Animaatiojälki on ihailtavan ilmeikästä. Hyvä suomenkielinen dubbi kuulostaa luontevalta ja elävältä. Ekstraton. Kannessa hieman väärä kesto. (IJ)
28/06/2021

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy