Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Silent Fall – täydellinen murha

Silent Fall 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1994Kesto: 97 minuuttia
Julkaisija: NordiskKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Surround
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: V-02719EAN: 6420201171066

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Nordisk) ellei toisin mainita.

Elokuva

War­de­nien va­ra­kas avio­pa­ri on teu­ras­tet­tu omaan asun­toon­sa, jäl­ki­kas­vus­ta toi­nen on kaa­pis­sa ja toi­nen ve­ri­nen veit­si käpälässään.

War­de­nien va­ra­kas avio­pa­ri on teu­ras­tet­tu omaan asun­toon­sa, jäl­ki­kas­vus­ta toi­nen on kaa­pis­sa ja toi­nen ve­ri­nen veit­si käpälässään. Al­kua­se­tel­ma on ysä­rit­ril­le­rimäi­nen, ja lap­sip­sy­ko­lo­gi Jack Rai­ner al­kaa avaa­maan ta­paus­ta omil­la me­to­deil­laan. Sitähän ei kau­pun­gin jo­ka puo­lel­la su­vai­ta.
1990-lu­vun tril­le­ri­tul­va-ai­ka­kau­den tun­te­mat­to­mam­man ylijäämän jul­kai­se­mi­nen kym­me­nen vuot­ta myö­hem­min tun­tuu ih­meel­li­seltä. Tie­detään to­ki pa­ket­ti­myyn­nit, jois­sa os­te­taan tuot­tei­ta, joi­ta ei ha­lut­tai­si­kaan. On kui­ten­kin pak­ko ar­vel­la kä­dessä pi­deltävän le­vyn pai­nos-, ja var­sin­kin myyn­timäärän ole­van sieltä pie­nimmästä päästä.

Kuva, ääni & ekstrat

Mauton ja hajuton kuva, häiriötön siinä samalla. Tummuutta. Suppea äänimatto. Ei lisiä. (VA)
14/09/2010
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy