Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Amazon Prime

Operation Mincemeat

Elokuva:
Kuva & Ääni:

Tekniset tiedot

Formaatti: Amazon Prime
 
Vuosi: 2022Kesto: 128 minuuttia
Julkaisija: AmazonKuva:
4K HDR 2.4
  
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Amazon) ellei toisin mainita.

Elokuva

Puh­das­ve­ri­nen brit­tijännä­ri ker­too to­si­ta­ri­nan yh­destä eri­koi­sim­mis­ta toi­sen maail­man­so­dan vai­heis­ta.

Puh­das­ve­ri­nen brit­tijännä­ri ker­too to­si­ta­ri­nan yh­destä eri­koi­sim­mis­ta toi­sen maail­man­so­dan vai­heis­ta. Ope­raa­tio jau­he­li­ha­na tun­net­tu hui­jaus pyr­ki us­kot­te­le­maan nat­seil­le, että liit­tou­tu­nei­den mai­hin­nou­su si­joit­tui­si Kreik­kaan Si­si­lian si­jas­ta. Hui­jauk­sen vä­li­kap­pa­lee­na toi­mi kuol­lut mies, jon­ka mu­ka­na Es­pan­jan ran­nik­kol­le huuh­tou­tui sal­kul­li­nen huo­lel­li­ses­ti luo­tu­ja asia­kir­jo­ja. Tämä elo­ku­va ku­too elävän draa­man kuol­leen mie­hen saa­man se­pit­teen taak­se.
Tyy­li­puh­taas­ti vals­saa­va elo­ku­va löytää jän­ni­tyk­sen teks­ti­ri­vien vä­listä ja us­kot­ta­van ar­ki­sen ot­teen us­ko­mat­to­maan ta­ri­naan­sa. Co­lin Firt­hin va­kaas­ti vetämä näyt­te­lijä­kaar­ti on täynnä tut­tu­ja kas­vo­ja, jot­ka kaik­ki ot­ta­vat roo­lin­sa vähäe­lei­sen us­kot­ta­vas­ti — näin vaik­ka ta­ri­nas­sa esiin­tyy jo­pa 007:n isä Ian Fle­ming. Lu­kuis­ten Wins­ton Churc­hill -tul­kin­to­jen jou­kos­sa tässä nähtävä Si­mon Rus­sell Bea­len tul­kin­ta to­sin jää val­juk­si, mut­ta ar­mol­li­sen ly­hyek­si.
E­lo­ku­va pe­rus­tuu to­si­ta­ri­naan Ben Ma­cIn­tu­ren kir­jan kaut­ta. Elo­ku­van pie­ni­muo­toi­nen kol­miod­raa­ma on kui­ten­kin il­mei­ses­ti lisät­ty kir­jan pääl­le.

Kuva, ääni & ekstrat

Upea 4K-kuva on viitseliästi lavastettu, tunnelmallisesti valaistu ja toistuu striiminä vakaasti. Alkuperäinen ääniraita toistuu sekin hillityn jännittävästi. Amazon tarjoaa tekstityksen englanniksi, mutta vain englanninkielisen puheen osalta. Espanjankielisesti osuudet on tekstitetty saksaksi myös tällä raidalla ja samoin vähäiset englanninkieliset tekstiruudut elokuvan lopussa on vaihdettu saksaksi. Ei suomenkielistä tekstitystä. (IJ)
09/04/2024

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy