Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Pawn Shop Chronicles

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2013Kesto: 112 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 1080p 1.78**
Ääniraita: DTS-HD MA5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 6416548579436

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Vai­kut­teet ovat selvät.

Vai­kut­teet ovat selvät. Kir­jal­li­sel­ta puo­lel­ta ote­taan hi­tu­nen Ray Brad­bu­ryn ja Roald Dah­lin il­keim­piä ta­ri­noi­ta. Elo­ku­van his­to­rias­ta saa­daan puo­les­taan Ro­bert Alt­ma­nin ris­tey­ty­vien, ab­sur­dien epi­so­dien kir­jo, ja tun­nel­ma puo­les­taan pouk­koi­lee Coe­nin vel­jes­ten her­sy­vien ih­mis­hah­mo­jen pa­keil­la ja Ta­ran­ti­non vä­ki­val­taa­kin ta­pail­laan.
Pawn shop eli pant­ti­lai­naa­mo lin­kittää yh­teen ka­don­neen sor­muk­sen, sur­kean El­vis-i­mi­taat­to­rin (B­ren­dan Fra­ser) ja ko­hel­ta­van kon­na­kol­mi­kon se­koi­lut. Haus­ka elo­ku­va, eikä tyy­li­ta­ju­kaan petä.
Var­sin­kin Bren­dan Fra­se­rin El­vis ja Eli­jah Woo­din nais­ten­ryöstäjä erot­tu­vat eduk­seen ny­kypäivän elo­ku­vien niin tyl­sistä hah­mo-tut­kiel­mis­ta. Unoh­ta­mat­ta Vin­cent d’O­nof­rion pant­ti­lai­naa­mon pitäjää.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääni. Ei ekstroja. (PS)
03/02/2014

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy