Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Rakkautta vain

Love Actually 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2003Kesto: 129 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 2.34
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 107539EAN: 50505582210040

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ro­mant­ti­nen brit­ti­ko­me­dia, jo­ka koos­tuu noin kym­me­nestä toi­siaan si­vua­vas­ta rak­kaus­ta­ri­nas­ta.

Ro­mant­ti­nen brit­ti­ko­me­dia, jo­ka koos­tuu noin kym­me­nestä toi­siaan si­vua­vas­ta rak­kaus­ta­ri­nas­ta. Näin mo­nen ta­ri­nan sa­ma­nai­kai­sen kul­jet­ta­mi­sen vuok­si elo­ku­va saat­taa en­si­kat­so­mal­ta vai­kut­taa ha­ja­nai­sel­ta, ja jo­pa tut­tu­jen jut­tu­jen mo­nin­ker­tai­sel­ta tois­tol­ta. Tot­ta on­kin, että tässä ovat mel­keinpä kaik­ki ro­mant­ti­sen ko­me­dian la­ji­tyy­pit edus­tet­tu­na: pää­mi­nis­te­ri ra­kas­tuu avus­ta­jaan­sa, työ­ka­ve­rit ovat ihas­tu­neet toi­siin­sa te­kemättä asial­le mitään, per­hee­nisä har­kit­see syrjä­hyp­pyä sih­tee­rinsä kans­sa, vai­mo miet­tii mitä tehdä kun mies pettää, mies miet­tii mi­ten sel­vitä kun vai­mo kuo­li, mies ra­kas­taa sa­laa par­haan ka­ve­rin­sa vai­moa, kak­si ih­mistä ra­kas­tu­vat vaik­keivät edes pu­hu sa­maa kieltä ja pik­ku­poi­ka ihas­tuu kou­lun­sa vaih­to-op­pi­laa­seen.
Jou­lu­hen­ki­nen ko­ko­nai­suus py­syy hämmäs­tyttävän hy­vin kuo­sis­sa, ja huu­mo­ri kuk­kii ajoit­tain val­loit­ta­vin seu­raa­muk­sin. Näyt­te­lijä­kaar­ti on il­miömäi­nen, ja ca­meo-roo­lien lis­ta hengäs­tyttävä. Mu­ka­na ovat mm. Hugh Grant, Alan Rick­man, Liam Nee­son, Kei­ra Knight­ley, Co­lin Firth, Em­ma Thomp­son, Rowan At­kin­son, Bil­ly Bob Thorn­ton, Elis­ha Cuth­bert, Clau­dia Sc­hif­fer ja De­ni­se Ric­hards.

Kuva & ääni

Erinomainen kuva, jonka tarkkuus ei käytännössä jätä toivomisen varaa, kohina on vähäistä ja roska olematonta. Väritoistoltaan kuva on sävykäs, pääsääntöisesti hieman kylmähkö. Kuvassa esiintyy lievää reunavärinää. Musiikkiraitaansa myöten ilahduttavan energinen ääniraita kuulostaa kaikilta osin luonnolliselta, mutta tilakuva jää tavanomaisen vaatimattomaksi.

Ekstrat

Osittain tekstitetyissä ekstroissa ohjaajan, Hugh Grantin, Bill Nighyn ja Thomas Sangsterin mainio kommenttiraita, making of (22 min.), traileri, poikkeuksellisen eheitä poistettuja kohtauksia ohjaajan alustuksin (37 min.), elokuvaan tehty musiikkivideo kokonaisuudessaan (4 min.), pikalinkit valikoituihin musiikkikohtauksiin ohjaajan esipuheella ja dokumentti tarinoiden taustoista (10 min.). (IJ)
05/06/2010

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy