Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

10 Things I Hate About You

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1999Kesto: 93 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 1.93
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Mo­der­ni nuo­ri­soe­lo­ku­va am­men­taa klas­si­sis­ta ai­nek­sis­ta.

Mo­der­ni nuo­ri­soe­lo­ku­va am­men­taa klas­si­sis­ta ai­nek­sis­ta. Tämä­kin pe­rus­tuu näy­telmään Kuin­ka äkä­pus­si ke­sy­tetään. Po­jat yrittävät epä­toi­voi­ses­ti saa­da kak­sos­tytöt tref­feil­le. Kuu­los­taa kaa­meal­ta, mut­ta lop­pu­tu­los on haus­ka ja vir­keä. Hen­kilöt eivät ole ai­van ste­reo­tyyp­pejä ku­ten niin usein.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy