Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Chaton maa

Chato’s Land 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1972Kesto: 96 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 1.85*
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 80693EAN: 6416548530017

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

C­ha­ton maa on jää­nyt elo­ku­van his­to­riaan kaik­kea muu­ta kuin oma­na it­senään.

C­ha­ton maa on jää­nyt elo­ku­van his­to­riaan kaik­kea muu­ta kuin oma­na it­senään. Toi­sin sa­noen se, mitä seu­ra­si, oli tär­keämpää. Se oli al­ku­soit­to oh­jaa­ja Mic­hael Win­ne­rin ja vuo­si­kym­me­nen ko­vaot­tei­sim­man näyt­te­lijän Vä­ki­val­lan vi­hol­li­nen –­sar­jas­ta.
Lähtö­ti­lan­ne on sa­ma, mut­ta Cha­tol­la on koh­dat­ta­va­naan räi­keän ra­sis­ti­nen vas­taa­not­to, kun taas Deat­hwish-e­lo­ku­vis­sa per­heensä me­nettävä pää­hen­kilö on hy­vin toi­meen­tu­le­va WASP.
C­ha­ton maa muis­tut­taa ereh­dyttäväs­ti en­simmäistä Ram­bo-e­lo­ku­vaa, kun luon­nos­sa ko­to­naan ole­va puo­li­ve­ri­nen lis­tii kym­menjä­se­ni­sen jäl­ji­tys­jou­kon. Luon­no­na­seik­si to­ki riittää pelkkä kalk­ka­rokäär­me.

Kuva, ääni & ekstrat

Epätasainen kuvan laatu. Ulkoilmakohtaukset piirtyvät ihmeen tarkasti, mutta hämärämmät rakeutuvat. Selkeä ääniraita. Ekstroissa traileri. (PS)
22/06/2014

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy