Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

The Good Shepherd

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2006Kesto: 168 minuuttia
Julkaisija: Nordisk FilmKuva:
1080p 2.35
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
  EAN: 5708758680486

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Nordisk Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Pitkä, mut­ta hui­kean mie­len­kiin­toi­nen ta­ri­na CIA:n al­kupäi­vistä.

Pitkä, mut­ta hui­kean mie­len­kiin­toi­nen ta­ri­na CIA:n al­kupäi­vistä. Matt Da­mon va­lit­see maan­sa per­heensä edeltä, mikä herättää ta­sai­sis­sa mää­rin kun­nioi­tus­ta ja sää­liä. Lo­pul­ta lie­nee­kin sit­ten luon­te­vaa ky­syä oli­ko kaik­ki sen ar­vois­ta?
U­peas­ti loi­hidt­tu elo­ku­va vi­rittää kou­kut­ta­van kylmän­so­dan miljöön, jos­sa tie­dus­te­lu­pal­ve­lut rek­ry­toi­vat suo­raan eliit­tiy­lio­pis­to­jen luen­to­sa­leis­ta ja si­vu­ku­jil­la vaa­nii vie­raan val­lan tap­pa­ja. Jos pi­dit tästä vil­kai­se myös sar­ja "T­he Com­pa­ny".

Kuva, ääni & ekstrat

Kuvanlaatu on kaksijakoinen: yhtäältä vaatteiden tekstuurit toistuvat paikoin moitteettoman yksityiskohtaisesti, mutta toisaalta kasvot jäävät varsinkin etäämpää ulkona kuvatuissa osioissa havaittavan pehmeiksi. Hillitty ääniraita on tunnelmallinen ja teknisesti ongelmaton. Tämän musiikkiraita on kestänyt kuuntelua myös itsenäisenä levynä. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy