Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Brooklyn's Finest

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2009Kesto: 134 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
1080p 1.78*
Ääniraita: DTS-HD MA5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 233460EAN: 6416548531434

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Selväs­ti kes­ki­ver­toa po­lii­sid­raa­maa ve­reväm­pi köyhän mie­hen mag­no­lia ker­too kol­men mie­hen tiestä Brook­ly­nin het­teikössä.

Selväs­ti kes­ki­ver­toa po­lii­sid­raa­maa ve­reväm­pi köyhän mie­hen mag­no­lia ker­too kol­men mie­hen tiestä Brook­ly­nin het­teikössä. Van­hem­pi kons­taa­pe­li (Ric­hard Ge­re) har­kit­see it­se­mur­haa, so­lut­tau­tu­ja Tan­go (Don Chead­le) miet­tii ystä­vyy­den ra­jo­ja ja huu­me­kyttä (Et­han Haw­ke) kär­vis­te­lee ho­me­ta­lo-on­gel­mis­sa.
Kat­sot­ta­va ta­ri­na suh­tau­tuu vä­ki­val­taan ja po­lii­sien hen­ki­siin on­gel­miin rea­lis­ti­ses­ti. Elo­ku­van juok­su­tus on am­mat­ti­tai­tois­ta, vaik­ka tee­mat ovat ai­ka lop­puun ka­lut­tu­ja. Näyt­te­lijöi­den suo­ri­tuk­set aut­ta­vat jou­he­vuu­del­laan. Jo­pa Ge­re te­kee hyvän eh­toou­ran­sa roo­lin.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääni. Ei ekstroja. (PS)
29/08/2010

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy