Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Judy

Judy Garland: The Legend Behind the Rainbow 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2019Kesto: 118 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
1080p 2.39
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5706169003030

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

E­ri­koi­nen to­si­ta­ri­na Ju­dy Gar­lan­dis­ta li­puu eteenpäin puo­lik­si upok­sis­sa, ja vain het­kel­li­ses­ti il­maa keuh­koi­hin­sa hau­ka­ten.

E­ri­koi­nen to­si­ta­ri­na Ju­dy Gar­lan­dis­ta (Renée Zel­lwe­ger) li­puu eteenpäin puo­lik­si upok­sis­sa, ja vain het­kel­li­ses­ti il­maa keuh­koi­hin­sa hau­ka­ten. Täh­den tie käy tässä mai­nees­ta me­ne­tyk­seen, Ih­me­maa Ozis­ta pul­lon­poh­jan kaut­ta li­ki hun­nin­gol­le ja lo­pul­ta hau­taan. Ta­ri­na on su­rul­li­nen, mut­ta pers­pek­tii­vi on sel­viy­tyjän.
Tämä ei ole help­po, elämän­myön­tei­nen pe­rio­di­ku­vaus vaan ki­peä pa­la oi­keaa elämää, jo­ka sat­tuu enemmän kuin näyttää. Elo­ku­va on vah­vim­mil­laan sei­la­tes­saan lä­pi vas­toinkäy­mis­ten, ei tun­not­to­man vä­liin­pitämättömäs­ti, vaan hau­raan haa­voit­tu­vas­ti, mut­ta jääräpäi­ses­ti eteenpäin jat­kaen. Tässä Ré­nee Zel­lwe­ge­rin tul­kin­ta on kau­nis ja oma­lei­mai­nen, ha­pa­roi­val­la ta­val­la päättäväi­nen ja jo­ta­kin mitä elo­ku­vis­sa ei usein nähdä. Zel­lwe­ger pal­kit­tiin­kin roo­lis­taan par­haan pääo­san Gol­den Glo­bel­la. Yllättävä lop­pu­koh­taus on se­kin hie­no pää­te­pis­te ta­ri­nal­le, jon­ka on jo mo­neen ker­taan eh­ti­nyt tuo­mi­ta kes­kin­ker­tai­sek­si en­nen kuin ko­ko­nai­suu­den pai­no is­kee lop­pu­met­reillä.

Kuva & ääni

Hyvä kuva ja ääni. Harkituin elein rakentuva visuaalinen kuosi on uskottava ja kaikesta Hollywoodin studioiden ja Lontoon teatterin tarjoamasta glamourista huolimatta arkisen uskottava. Musiikkinumerot nousevat mukavasti eloon, mutta kyse ei ole kantavista ohjelmanumeroista vaan asiaankuuluvista keikoista pääosan arjessa.

Ekstrat

Suppeissa ekstroissa poistettuja kohtauksia (9 min.) ja kaksi koostetta (yht. 6 min.). (IJ)
20/05/2020

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy