Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kuka pelkää Virginia Woolfia? – kahden levyn erikoisjulkaisu

Who’s Afraid of Virginia Woolf? 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1966Kesto: 126 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
Anamorfinen 1.76
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 74842EAN: 7321944124144

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner) ellei toisin mainita.

Elokuva

Vä­kevä aviol­li­sen hel­ve­tin ku­vaus pa­nee edel­leen Berg­ma­nin­kin tu­ti­se­maan, vaik­ka eräi­den krii­ti­koi­den mu­kaan tämä ei tun­nu enää missään.

Vä­kevä aviol­li­sen hel­ve­tin ku­vaus pa­nee edel­leen Berg­ma­nin­kin tu­ti­se­maan, vaik­ka eräi­den krii­ti­koi­den mu­kaan tämä ei tun­nu enää missään. Kyllä tun­tuu.
Y­lio­pis­ton apu­lais­reh­to­ri (Ric­hard Bur­ton) kär­sii reh­to­rin tyttä­ren (E­li­za­beth Tay­lor) nai­tuaan am­ma­til­li­ses­ta vähät­te­lystä ja puo­li­son­sa al­ko­ho­lis­min sä­vyttämästä elämästä. On­gel­mien syyt ovat kui­ten­kin vielä­kin klas­si­sem­mat. Mu­na ja ka­na vuo­rot­te­le­vat. Vyyh­ti al­kaa avau­tua, kun uu­si opet­ta­ja saa­puu nuo­rik­kon­sa (Geor­ge Se­gal, San­dy Den­nis) kans­sa yö­vie­rai­lul­le ja seu­rue pää­tyy juo­pot­te­le­maan li­ki vii­mei­sel­le ra­jal­le. Oh­jaa­jan de­byyt­ti kah­mi vii­si Os­ca­ria. Elo­ku­van ni­mi viit­taa klas­si­seen fe­mi­nis­tiin Vir­gi­nia Wool­fiin.

Kuva, ääni & ekstrat

Alkupuolella levoton mustavalkokuva paranee studiokuvauksiin siirryttäessä tarkemmaksi. Selkeä monoraita. Ekstroissa kommenttiraita, 67+20+11 min. dokumentit, Sandy Dennisin koekuvaus /7 min.), ohjaajan haastattelu vuodelta 1966 (9 min.) ja traileri. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy