Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Chips

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2017Kesto: 100 minuuttia
Julkaisija: Warner Bros.Kuva:
MPEG-4 AVC 1.85
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112738402

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner Bros.) ellei toisin mainita.

Elokuva

Huu­mo­ri­hen­ki­nen epi­so­di ros­vois­ta ja po­lii­seis­ta, jot­ka kaik­ki pii­lot­te­le­vat Ka­li­for­nian maan­tie­po­lii­sin kos­tuu­meis­sa toi­siaan jah­da­ten.

Huu­mo­ri­hen­ki­nen epi­so­di ros­vois­ta ja po­lii­seis­ta, jot­ka kaik­ki pii­lot­te­le­vat Ka­li­for­nian maan­tie­po­lii­sin kos­tuu­meis­sa toi­siaan jah­da­ten.
E­lo­ku­van taus­tal­la on 70- ja 80-lu­ku­jen tait­teen suo­sit­tu TV-sar­ja kah­des­ta Ka­li­for­nian maan­tei­den ri­ta­ris­ta, jot­ka bud­dy-hen­ki­sen draa­man lo­mas­sa rat­ko­vat ri­kok­sia ja ai­heut­ta­vat ruuh­ka­sol­mu­ja. Al­ku­peräis­sar­jas­sa pääo­sis­sa näh­tiin Erik Est­ra­da ja Lar­ry Wil­cox, jois­ta en­simmäi­nen nähdään myös tässä pie­nessä ca­meo-roo­lis­sa. Elo­ku­vas­ta pois jä­te­tyn Wil­co­xin sa­no­ja lai­na­ten tämä uu­sin­ta ka­na­voi hie­man Nui­jaa ja To­si­nui­jaa, eikä si­ten ole ol­lut kaik­kien pu­ris­tien mie­leen. Ky­se on kui­ten­kin viih­dyttävästä hat­ta­ras­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva ja puhdas, yksinkertainen ääniraita. Ekstroissa making of (9 min.), poistettuja kohtauksia (10 min.) ja kaksi koostetta taka-ajoista (9 min.) ja Ducati-moottoripyöristä (5 min.). (IJ)
06/09/2017

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy