Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Pikkujalka - 3D

Smallfoot 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2018Kesto: 92 minuuttia
Julkaisija: Warner Bros.Kuva:
1080p 2.40
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 7340112747398

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner Bros.) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ko­ko per­heen seik­kai­lu iso­ja­las­ta, jo­ka lentää alas la­jin­sa ly­my­pai­kas­ta Hi­ma­la­jan hui­pul­la ja huo­maa, että ympäröivä maail­ma on täynnä ta­run­hoh­toi­sia pik­ku­jal­ko­ja.

Ko­ko per­heen seik­kai­lu iso­ja­las­ta, jo­ka lentää alas la­jin­sa ly­my­pai­kas­ta Hi­ma­la­jan hui­pul­la ja huo­maa, että ympäröivä maail­ma on täynnä ta­run­hoh­toi­sia pik­ku­jal­ko­ja.
Lup­sak­ka seik­kai­lu heittää vir­keäs­ti volt­tia al­kua­se­tel­man­sa kans­sa ja tar­joaa hyvän­tuu­li­sen epi­so­din, jos­sa en­nak­ko­luu­lot ovat kuin raa­ka pa­kas­te­ka­la: teh­ty kyp­sennättäväk­si. Vet­reän sup­liik­ki elo­ku­va näyttää vetävän kaik­ki ruu­dun ää­reen 50 vuo­den ikä­hai­ta­ril­la.
E­lo­ku­va pe­rus­tuu It­se il­ki­mys -saa­gan luo­neen Ser­gio Pab­lo­sin työstämään tois­tai­sek­si jul­kai­se­mat­to­maan las­ten­kir­jaan "Ye­ti Tracks".

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen 2D-kuva on puuterimaisen luminen ja pastellimaisen kohmeisella tavalla pehmeän värikäs. Omalta levyltään löytyvä 3D-kuva lisää tähän syvyyden tuntua maltillisesti. Musiikkinumerot jäävät hieman keskimääräisiksi, mutta suomenkielinen äänityöskentely on muutoin kivasti kohdillaan. Alkuperäisääniraita on taltioitu DTS-HD Master Audiona ja pohjoismaiset dubbaukset DD5.1:senä. Boksi sisältää sekä elokuvan HD- että 3D-versiot omilla levyillään. Ensimmäisen lisukkeina mm. lyhytelokuva ja musiikkivideoita. (IJ)
24/02/2019

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy