Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Abyss - syvyys - Special Edition

The Abyss 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1989Kesto: 164 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
2.34
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
  EAN: 6420614608951

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ja­mes Ca­me­ro­nin sy­vyys­seik­kai­lu on hen­geltään 1950-­lu­ku­lai­sen via­ton, lap­sen­mie­li­nen teos.

Ja­mes Ca­me­ro­nin sy­vyys­seik­kai­lu on hen­geltään 1950-lu­ku­lai­sen via­ton, lap­sen­mie­li­nen teos. Näyttä­viä eri­kois­te­hos­tei­ta, eikä ai­van kökköjä ih­mis­suh­tei­ta. Kos­ke­tus kor­keim­piin voi­miin ja­kaa mie­liä.

Kuva, ääni & ekstrat

Kaihtimet värisevät. Muuten laadukas, ei-anamorfinen kuva ja terävämpi kuin R1-versiossa. Erinomainen ääniraita. Mukana pidennetty ohjaajan versio ja alkuperäinen teatteriversio. Kahdella levyllä: 12 sivun keräilylehtinen, kolme traileria, 11 min dokumentti, alkuperäiskäsikirjoitus, 60 min dokumenttikooste, 21 min erikoistehostedokumentti, erilaisia kohtausesittelyjä, kuvagalleria, biografiat ja monesta kulmasta esitelty Pseudopod-kohtaus. (PS)

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy