Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Blondin kosto

Legally Blonde 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2001Kesto: 92 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.34
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Mit­ta­ti­laus­työtä mai­niol­le Ree­se Wit­hers­poo­nil­le.

Mit­ta­ti­laus­työtä mai­niol­le Ree­se Wit­hers­poo­nil­le. Har­var­din mies dump­paa tyttöystävänsä, jo­ka päättää myös pyr­kiä lai­nop­piin.
Bar­bi­mai­nen Cos­mo-tyttö erot­tuu po­ru­kas­ta. Nuo­ri­so­hu­baa, mut­ta pilk­kaa on­nek­seen roi­mas­ti jenk­kien ura­fik­saa­tio­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääni. Hieman aliasing-värinän vikaa. Ekstroissa 9 min. dokumentti, kommenttiraita, 8 poistettua kohtausta ohjaajan introlla, musiikkivideo, traileri ja triviaraita. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy