Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Frenzy

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1972Kesto: 111 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Pu­li­son­kia­jan Hitc­hiä.

Pu­li­son­kia­jan Hitc­hiä. Oh­jaa­ja pa­la­si suu­ruu­ten­sa läh­teil­le Lon­too­seen, ja jäl­leen äi­tiä syyl­lis­tetään ja syytöntä miestä jah­da­taan. Li­ki täy­del­li­nen sar­ja­mur­haa­jan ku­vaus. Jon Finch ja Bar­ry Fos­ter lois­ta­vat pää­kak­sik­ko­na. Pe­rus­tuu Art­hur La Ber­nin ro­maa­niin "Good­bye Pic­ca­dil­ly, Fa­rewell Lei­ces­ter Squa­re", jo­ka puo­les­taan sai ni­mensä van­has­ta Tip­pe­ra­ry-mars­sis­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuvan laatu ylittää odotukset. Monoääni on aavistuksen raaka. Ekstroihin on tallennettu 45 min. dokumentti, kuvagalleria ja traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy