Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Chorus Line

A Chorus Line 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1985Kesto: 113 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 2.35*
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 93295EAN: 5050582611205

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

B­roa­dway-­mu­si­kaa­liin pe­rus­tu­va elo­ku­va liik­kuu mo­no­lo­gin ja mu­si­kaa­lin vä­li­maas­tos­sa seu­ra­tes­saan kuin­ka ni­mekäs tuot­ta­ja hiil­los­taa sa­dois­ta koe-e­siin­ty­jistä kah­dek­san tans­si­jaa uu­teen esi­tyk­seensä.

B­roa­dway-mu­si­kaa­liin pe­rus­tu­va elo­ku­va liik­kuu mo­no­lo­gin ja mu­si­kaa­lin vä­li­maas­tos­sa seu­ra­tes­saan kuin­ka ni­mekäs tuot­ta­ja (Mic­hael Doug­las) hiil­los­taa sa­dois­ta koe-e­siin­ty­jistä kah­dek­san tans­si­jaa uu­teen esi­tyk­seensä. Dia­lo­gi on het­kittäin haus­kaa ja ka­sa­ri­mu­sii­kil­la ryy­di­tet­tyissä mu­siik­ki­nu­me­rois­sa on pai­koin pot­kua, mut­ta ko­ko­nai­suus tun­tuu ha­ja­nai­sel­ta ja yli­pitkältä. Lop­pu­tu­los oli­si voi­nut ol­la pa­rem­pi, jos tässä oli­si kes­ki­tyt­ty pelkästään sel­viy­ty­mis­tais­te­luun il­man rön­syi­le­viä muis­te­lui­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Ikäisekseen varsin hyvä kuva ja kolkko, mutta puhdas ääniraita. Ekstroissa traileri. (IJ)
20/11/2009
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy