Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

The Skeleton Twins

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2014Kesto: 93 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
MPEG-4 AVC 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5051162338673

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Elokuva

Va­paas­ti hen­gittävä draa­ma si­sa­ruk­sis­ta, joi­den toi­siaan komp­paa­vat it­se­tu­hoi­set aja­tuk­set toi­mi­vat uu­den alun ka­ta­lyyt­teinä.

Va­paas­ti hen­gittävä draa­ma si­sa­ruk­sis­ta, joi­den toi­siaan komp­paa­vat it­se­tu­hoi­set aja­tuk­set toi­mi­vat uu­den alun ka­ta­lyyt­teinä. Pie­nellä bud­je­til­la ja suu­rel­la sydä­mellä luo­tu elo­ku­va ta­sa­pai­noi­lee draa­man ja ko­me­dian vä­lillä luo­den muu­ta­man val­loit­ta­van oma­laa­tui­sen koh­tauk­sen, mm. Stars­hi­pin "Not­hing's Gon­na Stop Us Now" kap­pa­leen tah­tiin ta­pah­tu­va jään su­la­mi­nen, mut­ta pää­limmäi­nen vai­ku­tel­ma on sil­ti ha­pui­le­va kaa­va­mai­suus.
E­lo­ku­van syk­syi­nen ja ai­na hi­ve­nen elämän syrjästä ir­tau­tu­nut tun­nel­ma on hie­no, ja hah­mois­sa on po­ten­tiaa­lia, mut­ta liian mo­ni elämän pil­kah­dus tun­tuu mui­den elo­ku­vien vaa­te­kaa­pis­ta lai­na­tul­ta. Myös elo­ku­van tyy­li­kei­no­naan käyttämä kolk­ko ote, vaik­ka­kin tämä on vain vii­lua tun­tei­den päällä, aset­taa haas­tei­ta draa­man len­nol­le.

Kuva, ääni & ekstrat

Asiallinen filmimäinen kuva on vakaa ja erotteleva. Eteerinen musiikkiraita irroittelee mukavasti masentavan teeman vastapainoksi. Ekstroissa kaksi asiallista tekijöiden kommenttiraitaa (ensimmäisellä ohjaaja/käsikirjoittaja Craig Johnson, Kristen Wiig ja Bill Hader, ja toisella Johnson, kirjoituspari Mark Heyman ja tuottaja Jennifer Lee), poistettuja kohtauksia kommentein (16 min.), making of (15 min.), mokia (4 min.), improvisointia (5 min.) ja tanssiliikemontaasi (2 min.). (IJ)
19/03/2015

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy