Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Jali ja suklaatehdas - kahden levyn erikoisjulkaisu

Charlie and the Chocolate Factory Special Edition 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2005Kesto: 110 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
Anamorfinen 1.77
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 200969EAN: 7321944593377

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner) ellei toisin mainita.

Elokuva

Il­keän Roald Dahl –­sedän naa­pu­ris­sa on ta­kuul­la rie­hu­nut ai­ka­moi­nen lee­gio pa­han­suo­pia, ah­nei­ta ja lais­kan­puls­kia lel­li­ka­ka­roi­ta.

Il­keän Roald Dahl –­sedän naa­pu­ris­sa on ta­kuul­la rie­hu­nut ai­ka­moi­nen lee­gio pa­han­suo­pia, ah­nei­ta ja lais­kan­puls­kia lel­li­ka­ka­roi­ta. Muu­ten hän ei oli­si luo­nut ta­ri­naa Wil­lie Won­kas­ta, isänsä hylkäämästä po­jas­ta, jo­ka py­hit­ti elämänsä suk­laan­teol­le. Ar­pa­jais­voit­to­na teh­daskäyn­nil­le pääs­syt ryhmä jou­tuu ko­vil­le, mut­ta yh­den po­jan sydän on kul­taa, jo­ka muut­taa paa­tu­neen sie­lun.
E­ri­no­mai­nen ryhmä kool­la. Hie­no to­teu­tus. Tämän jäl­keen Bur­to­nil­le voi an­taa Api­noi­den pla­nee­tan an­teek­si. Kai­ken lisäk­si nuo räkä­no­kat pitävät tästä, pa­huk­sen ma­so­kis­tit. Heidät pitäi­si pan­na suk­laa­pa­taan, mut­ta ei, he vain vin­ku­vat, et­tei DVD-hyl­lyssä ole mitään uut­ta ja hyvää kat­so­mis­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen audiovisuaalinen tuote. Ekstroissa 10+18+7+7+11+7+10+7 min. dokumentit, neljä peliä, soundtrack-mainos ja traileri. (PS)

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy