Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Indiana Jones and the Last Crusade

Indiana Jones ja viimeinen ristiretki 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1989Kesto: 122 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen2.34
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Elokuva

Seik­kai­le­van ar­keo­lo­gin kro­ni­kan toi­nen jat­ko-o­sa al­kaa vuo­den 1912 Uta­his­ta, ja ker­too, kuin­ka In­dia­na sai hat­tun­sa.

Seik­kai­le­van ar­keo­lo­gin kro­ni­kan toi­nen jat­ko-o­sa al­kaa vuo­den 1912 Uta­his­ta, ja ker­too, kuin­ka In­dia­na sai hat­tun­sa. Sit­ten siir­rytään vuo­teen 1938 ja Por­tu­ga­lin ran­ni­kol­le seik­kai­luun, jo­ka si­joit­tuu ajal­li­ses­ti en­simmäi­sen osan jäl­keen.
Sean Con­ne­ryn roo­li san­ka­rin isänä lisä­si kum­mas­ti puh­tia. On har­vi­nais­laa­tuis­ta, että Ste­ven Spiel­ber­gin ta­pai­nen oh­jaa­ja vas­ta­si ko­ko­nai­ses­ta tri­lo­gias­ta (ja lo­pul­ta neljäo­sai­ses­ta sar­jas­ta), vaik­ka en­simmäi­sen osan jäl­keen oli selvää, et­tei sa­maa laa­tu­ta­soa saa­vu­te­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva ja ääniraita. Elokuvaustekniikka oli jo kehittynyt, joten teknisesti tämä on trilogian paras. Osa Jones-boksia. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy