Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

The Guest

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2013Kesto: 100 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
1080p 2.40*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5051895392911

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner) ellei toisin mainita.

Elokuva

New Me­xi­cos­sa asu­va per­he elää apaa­tian val­li­tes­sa.

New Me­xi­cos­sa asu­va per­he elää apaa­tian val­li­tes­sa. Per­heen poi­ka on kuol­lut Lä­hi-idässä. Kaik­ki tun­tuu muut­tu­van pa­rem­mak­si, kun vie­ras mies tu­lee ta­loon. Po­jan so­ta­ka­ve­ri pa­nee asiat kun­toon oli ky­se sit­ten kou­lu­kiu­saa­mi­ses­ta, isän ura­ke­hi­tyk­sestä tai pyyk­kien ri­pus­ta­mi­ses­ta. Pik­ku­kau­pun­gis­sa al­kaa kui­ten­kin ta­pah­tua kaik­kea muu­ta­kin.
T­he Guest osaa ke­hi­tellä tun­nel­maa su­ju­vas­ti ja pys­tyy am­men­ta­maan mo­ni­nai­sis­ta vai­kut­teis­taan sa­kean kei­tok­sen. Tun­nel­ma on kuin par­hais­sa Step­hen Kin­gin al­kupään ro­maa­neis­sa. Kat­so­jal­le tu­lee mon­ta ver­tai­lu­koh­taa mie­leen ai­na Fran­kens­tei­nin hir­viöstä Equa­li­zer-te­le­vi­sio­sar­jaan, Sha­neen ja Ter­mi­na­tor 2:een.
Kun on ai­ka aloit­taa toi­min­ta ja pal­jas­taa kor­tit, tun­nel­ma lässähtää. Ei kui­ten­kaan niin alas kuin yleensä, kun kat­so­jan odo­tuk­set on ki­ris­tet­ty kor­keal­le.
Näyt­te­lijät on­nis­tu­vat kaut­ta lin­jan ja pys­tyvät ka­ris­ta­maan kli­sei­set suo­ri­tuk­set. Myös in­die-mu­siik­ki toi­mii hy­vin tun­nel­man luo­ja­na.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva. Ääniraita on yllättäen DD5.1, joten erottelu ei nouse edes normaalille BD-tasolle. Ei ekstroja. (PS)
06/05/2015

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy