Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Replacement Killers - Special Edition

The Replacement Killers 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1997Kesto: 84 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.34
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Hong­kon­gi­lais­ta Hol­lywood-­rai­naa.

Hong­kon­gi­lais­ta Hol­lywood-rai­naa. Uu­sin­ta­kat­se­lul­la ai­ka yk­sioi­koi­nen. John Woon elo­ku­vak­si mai­nos­tet­tu, mies oli mu­ka­na tuo­tan­to­tii­missä. Hie­man pa­rem­pi kuin useim­mat Woon jen­keil­le oh­jaa­mat elo­ku­vat. Ta­ri­nas­sa on epäus­kot­ta­via sen­ti­men­taa­li­sia sä­vyjä, mut­ta sehän kuu­luu gen­reen.

Kuva, ääni & ekstrat

Vastaa kuvaltaan perusversiota, mutta ekstroja on lisää: kommenttiraita, 10 min. HBO-dokumentti, 20 min. Mr. Chow Goes Hollywood, viisi pidennettyä kohtausta, vaihtoehtoloppu, filmografiat ja traileri. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Antoine Fuqua
Pääosissa: Chow Yun-Fat
Tarina: Ken Sanzel
Kuvaus: Peter Lyons Collister
Musiikki: Harry Gregson-Williams

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy