Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

School of Rock

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2003Kesto: 109 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
MPEG-4 AVC 1.78
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(S)
Sallittu kaikenikäisille.
  EAN: 7332431038585

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Paramount) ellei toisin mainita.

Elokuva

Jack Black on perä­kam­ma­rin rok­ka­ri, jo­ka lie­ventää ra­ha­pu­laan­sa te­key­tymällä hie­nos­to­kou­lun si­jai­so­pet­ta­jak­si ja pää­tyy opet­ta­maan lap­sil­le asian tai pa­ri ro­kis­ta ja elämästä.

Jack Black on perä­kam­ma­rin rok­ka­ri, jo­ka lie­ventää ra­ha­pu­laan­sa te­key­tymällä hie­nos­to­kou­lun si­jai­so­pet­ta­jak­si ja pää­tyy opet­ta­maan lap­sil­le asian tai pa­ri ro­kis­ta ja elämästä. Vit­sit jäävät it­se asias­sa kai­kes­sa hil­jai­suu­des­sa vä­hemmäl­le, mut­ta tun­nel­ma on mai­nio ja ju­na jys­kyttää eteenpäin su­van­noit­ta. Jack Black on ele­men­tissään.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä kuva näyttää filmirakeensa, mutta myös kiitettävästi yksityiskohtia - yltäen aavistuksen verran yli hyvän DVD-tason. Puhdas, rokkaava ja teknisestikin pätevä ääniraita. Erityisesti finaalinumero toimii tehokkaasti, mutta myös monet muut kappalevalinnat viihdyttävät ja lopputekstien yli jatkuvat näyttelijöiden jamit toimivat kivasti metatasoineen kaikkineen. Ekstraton, joten vanha Special Edition DVD ei vielä jouda eläkkeelle. (IJ)
07/09/2012

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy